Bruidstaarten van SweetUnique

Ons team maakt graag de spectaculaire blikvanger die helemaal past bij de belangrijkste dag van jullie leven! Bruidstaarten van SweetUnique worden naar persoonlijk ontwerp opgemaakt en ons team zorgt dat het geheel van ontwerp tot bezorging tot in de puntjes verzorgd wordt. Onze bruidstaarten worden bezorgd in en rond Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Almere. Maak een afspraak voor een gratis proeverij en vertel ons wat voor unieke taart helemaal bij jullie past.

Uniek & Persoonlijk

Een bruidstaart is natuurlijk iets persoonlijks en om te garanderen dat jouw taart ook echt helemaal voor jou is, baseren we deze altijd op een gepersonaliseerd ontwerp. Aan de hand van een jullie eigen cake consult met proeverij, werkt onze cakedesigner een prachtig ontwerp uit met kleurstellingen, karakter en thematische elementen die passen binnen jullie thema.

Bij de opmaak van iedere bruidstaart houden we rekening met de wensen van het bruidspaar en creëren we een blikvanger zoals je die alleen bij SweetUnique vindt. Ons team maakt dan ook uitsluitend taarten naar eigen ontwerp.

Fantastische Smaken

Dat de taart er fantastisch uit gaat zien staat vast, maar ook de vulling krijgt bij ons alle aandacht en wordt samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten. Iedere taart van SweetUnique, bruidstaart dan wel themataart, wordt gevuld met zachte bavarois, mousse of curd in combinatie met luchtige cake voor een zacht en smeuïg karakter.

De smaakbeleving van een taart wordt bepaald door meerdere elementen en om er voor te zorgen dat iedere blikvanger even fantastisch smaakt als dat deze eruitziet, creëert ons team heerlijke smaken in verrassende combinaties. Tevens werken wij de buitenkant van onze taarten nooit af met fondant of marsepein, maar in plaats daarvan met een heerlijk laagje chocoladeganache dat we in alle denkbare kleurstellingen kunnen opmaken. Taarten waar je je tanden in wil zetten!

Kom Bij Ons Proeven

Om een goed beeld te krijgen van hoe wij de taart gaan samenstellen nodigen we jullie graag uit voor een geheel vrijblijvende proeverij; hierbij bespreken we alle details omtrent de taart en zijn jullie uiteraard in de gelegenheid om een drietal heerlijke smaken naar keuze te proeven. Onze designer stelt direct een duidelijk beeld op van het ontwerp en geeft tevens een indicatie van de prijsstelling.

Klik door naar ons contactformulier om een proeverij aan te vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Ons team staat tot jullie dienst!

Check Ons Lookbook Knop
Contact Knop

Rockstar Goud 05 M
Rockstar Bloemen Paars (5)
Chocotaartje Wit 02 M
Rockstar Fruit 06 M
Sweetunique Thema Exotisch 02
Rockstar Fruit 05 M
Bruidstaart Ganache Rozen 04 M
Sweetunique Thema Goud 01
Bruidstaart Roze En Goud 06 M
Bruidstaart Ganache Rozen 05 M
Sweetunique Thema Exotisch 01
Rockstar Bloemen 03 M
Sweetunique Thema Sharky 01
Sweetunique Thema Bridal 01
Sweetunique Thema Caravaggio 01
Rockstar Bruidstaart Bruin Goud 02 M
Bruidstaart Roze En Goud 07 M
Sweetunique Thema Roze 01
Chocotaartje Wit 01 M
Sweetunique Thema Drip 01
Rockstar Bridal 04 M
Rockstar Bloemen Paars (1)
Sweetunique Thema Drakentaart 01
Rockstar Bruidstaart Bruin Goud 05 M
Rockstar Fruit 07 M
Sweetunique Thema Cs 01
Rockstar Bruidstaart Bruin Goud 03 M
Sweetunique Thema Fruit 01
Rockstar Bloemen Paars (3)
Bruidstaart Ganache Rozen 01 M
Taart Drip Bloemen 02 M
Sweetunique Thema Valentijn 01
Taartje Paars Bloemen 02 M
Sweetunique Thema Bloemen 01
Rockstar Goud 06 M
Taartje Roze Macarons 03 M

 

Trojestraat 39
1363 VL Almere-Poort
Mail. info@sweetunique.nl