Kindertaarten van SweetUnique

Kindertaarten van SweetUnique zijn vrolijke eye-catchers die altijd verrassen in smaak en vormgeving. Wij bezorgen in de omgeving van Amsterdam, Almere en ‘t Gooi, maar natuurlijk ben je ook welkom om langs te komen in onze winkel.

Bij een kindertaart denken wij altijd aan iets vrolijks met veel kleur en veel spannende details voor kinderen om te ontdekken; of dat nu snoepjes, figuurtjes of plaatjes zijn, de taart moet een ontdekkingsreis worden waar zij zich helemaal in kunnen vinden. Bij SweetUnique doen we alles natuurlijk net even anders en we vinden het dan ook belangrijk om een thema op zo een manier in een kindertaart te verwerken dat deze niet alleen simpel wordt opgemaakt met een figuurtje hier en daar, maar ook met kleuren en elementen die helemaal bij de gelegenheid passen.

Onze taarten maken we daarom op in specifieke kleurenthema’s met bergen snoep, herkenbare figuurtjes en fantastische details van suikerwerk of chocolade, maar ongeacht het thema van de taart werken we natuurlijk altijd naar een persoonlijk ontwerp waarin alle kwaliteiten van ons team het beste tot hun recht komen. Om er voor te zorgen dat we een blikvanger creëren die helemaal bij jullie past maken we dan ook nooit twee keer dezelfde taart en kopiëren wij ook geen werk van andere taartspecialisten.

Smaken en vullingen

Bij het bereiden van een taart geeft ons team evenveel aandacht aan de binnenkant van het geheel als aan de buitenkant: de taart moet altijd fantastisch smaken. In onze vullingen worden dan ook absoluut geen jam’s of (voorgemixte) botercreme’s gebruikt, in plaats daarvan werken we met heerlijke zachte mousses, bavarois of curd en uiteraard luchtig cakebiscuit met een zacht en smeuïg karakter. Kwaliteit staat voorop.

Wij passen periodiek onze smaakvarianten aan, maar voor een overzicht van onze huidige smaken, offerte of een aanvraag kun je ons natuurlijk altijd mailen via info@sweetunique.nl. We helpen je graag verder met een persoonlijk ontwerp van je eigen blikvanger!

Kindertaart Frozen 01 M
Kindertaart Frozen 03 M
Kindertaart Frozen 02 M
Kindertaart Pixie 01 M
Taart Peppa Pig 01 M
Kindertaart Woezel En Pip 01 M 2
Kindertaart Cars 02 M
Kindertaart Belle 02 M
Muziek Chocotaart 01 M
Kindertaart Figuren 01 M
Taartje Superman 01 M
Taart Pep 02 M
Double Stackeds 02 M
Taart Pep 03 M
Muziek Chocotaart 02 M
Rainbow Minion 03 M
Rainbow Minion 01 M
Rainbow Minion 02 M
Taart Rainbow Explosion 01 M
Taart Rainbow Explosion 04 M
Chocolade Dierentaart 08 A M
Popcorn Disaster Cake2
Kindertaart Pixie 02 M
Kindertaart Cars 03 M
Kindertaart Cars 05 M
Kindertaart Cars 06 M
Kindertaart Figuren 02 M
Taartje Superman 03 M
Kindertaart Pixie 04 M
Kindertaart Belle 04 M
Kindertaart Belle 03 M
Kindertaart Woezel En Pip 02 M
Kindertaart Woezel En Pip 03 M
Kindertaart Woezel En Pip 04 M
Taart Peppa Pig 04 M
Taart Peppa Pig 03 M
Kindertaart Pixie 03 M
Kindertaart Maya De Bij 02 M
Kindertaart Maya De Bij 01 M

 

Trojestraat 39
1363 VL Almere-Poort
Mail. info@sweetunique.nl